Consyd AB

Efter att i flera år haft egna mindre byggfirmor på var sitt håll bestämde vi oss för att slå ihop våra kunskaper. Med denna sammanslagning fick vi en fantastisk kombination.

Vi utför allt inom ombyggnad, tillbyggnad, nybyggnad och markentreprenad. Vi har ett nära samarbete med ansvarsfulla och kunniga underentreprenörer inom alla installationsbranscher.

Våra kunder finns inom stat, kommun, försäkringsbolag och privata fastighetsägare.

Som kund märker du snart att vårt genuina kvalitetstänkande är något som delas av alla oss som jobbar i bolaget. Vi känner oss stolta över att vara "Consydare". Vi är kända för att vara det lokala företaget med de korta beslutsvägarna - men med det stora bolagets resurser. Och den vägen tänker vi fortsätta på!

Consyd AB startades 2010 av Martin Berglund, Magnus Persson, Jonas Appring och Jonas Liljenberg.

Kontoret är beläget i Åhus men vårt upptagningsområde sträcker sig över hela Skåne. Dörren är alltid öppen för dig som vill komma förbi för en pratstund över en kopp kaffe och diskutera ditt projekt "stort som smått" - spelar ingen roll. Den nära och okomplicerade kontakten med dig som kund är alltid den grund vi bygger kvalitet på!

Välkommen till Consyd AB!